Arber Shabanaj: Lisi i gjakut

Për romanin “Lisi i gjakut”

Një libër që e meriton t’i hapet një dritë botimi. Ka brenda përjetime të sinqerta, dokumenton ngjarje historike, ka narracion të mençur dhe ka ritëm, duke mos rënë në monotoni. Është një libër që lexuesit duhet t’i shkojë pranë. Autori ka punuar me seriozitet dhe përkushtim dhe, përveçse letërsi artistike, rrëfimtari na ka sjellë fakte dhe dëshmi shumë interesante …

Über Arber Shabanaj

Të nderuar miq të letërsisë,

unë çuhem Arber Shabanaj, i lindur më 08 mars, 1970, në Gjakovë. Rrugën time drejt letërsisë e kam nisur me poezinë. Që në gjimnaz e më pas, përgjatë studimeve në universitet, poezia m’u bë shoqëruese dhe kështu, duke ecur, ne nuk iu ndamë më njëri-tjetrit.

Libra unë shkruaj, sikurse në gjuhën Shqipe, edhe në atë Gjermane dhe veprat e mia munden të porositen përmes „Buchhandel.de“ (Amazon, Thalia). Falënderime të përzemërta.

Arber Shabanaj